Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترکمانه گفت: با توجه به تأکیدات رهبری تولید روانویس ایرانی را در دستور کار داریم و از لحاظ سرمایه گذاری و شناسایی تیم های مختلف در این حوزه ورود کردیم.

محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا درباره بورسی شدن شرکت‌های احیا شده گفت: درحال حاضر کمک می‌کنیم بنگاه‌های بزرگ اقتصادی توانمند شوند و توسعه پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بخشی ازحمایت کردن از بنگاه‌های احیا شده برای این شرایط است که این بنگاه‌ها در بازار سرمایه قرار بگیرند و شرکت به سطحی برسد که امکان عرضه کردن سهام آن فراهم شود، افزود: حدود 10 تا 12 شرکت حمایت شده در بازار بورس قرار دارند.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: مدیریت این شرکت‌ها هیچ کدام بر عهده ما نیست و تنها بخشی از سهام آن برای ماست و ما کمک می‌کنیم این شرکت‌ها فعال و از فعال شدن این شرکت‌ها در عرض چندسال از آن‌ها خارج می‌شویم.

ترکمانه گفت: به طور مثال کارخانه‌ای در منطقه‌ای محروم شروع به فعالیت می‌کند و بعد از چندسال به حدی می‌رسد که می‌تواند سهامش را در بازار سرمایه ارائه کند؛ چرا که پروتکل‌های وارد شدن به بازار بورس سفت و سخت است اما این شرکت‌ها به حدی می‌رسند که می‌توانند در این جایگاه قرار بگیرند.

وی درباره وضعیت سود دهی این شرکت‌ها در بازار بورس تصریح کرد: این یک مسئله کلی است اما در این چندسالی که وارد بورس شدند؛ توسعه پیدا کردند و رشد کردند. البته شاید مانند بسیاری از شرکت‌های بورسی افت و خیز‌هایی داشته‌اند.

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: ما تنها می‌توانیم سهام دار این شرکت‌ها باشیم چرا که اداره آن با خود مردم انجام می‌شود.

ترکمانه درباره ساخت روان‌نویس ایرانی با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ادامه داد: این موضوع را در دستور کار داریم و از لحاظ سرمایه‌گذاری و شناسایی تیم‌های مختلف در این حوزه ورود کردیم؛ امیدواریم در این موضوع زودتر به نتیجه برسیم تا دل ایشان شاد شود. حتی کارآفرینان بسیاری را در این حوزه حمایت خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سرمایه سهام سهام سرمایه رشد مقام معظم رهبری سرمایه گذاری سرمایه گذاری نوشت افزار ایرانی شرکت های بورسی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است