Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@18:54:38 GMT

واگذاری سهام ۲۵۰ شرکت بنیاد برکت به بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۶۰۷۷

واگذاری سهام ۲۵۰ شرکت بنیاد برکت به بخش خصوصی

بنابر اعلام روابط عمومی بنیاد برکت، این بنیاد در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مبنی بر پرهیز از تصدی‌گری، پس از به ثبات رسیدن و سودهی بنگاه‌های اقتصادی مشارکتی، از آن‌ها خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار می‌کند. بر این اساس، بنیاد برکت تا به امروز از مجموع ۳۵۰ شرکتی که با آن‌ها مشارکت داشته، از ۲۵۰ شرکت خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و بر اساس این گزارش، حمایت‌های بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) امکان صادرات بیش از ۱۲۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی منطقه ارسباران را به کشورهای همسایه فراهم آورده است.
معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: حمایت‌های بنیاد از کشاورزان و باغداران منطقه ارسباران در استان آذربایجان غربی باعث ذخیره ۱۰ هزار تن انواع میوه و صادرات بیش از ۱۲۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی به کشورهای همسایه شده است.
هادی جوهری تصریح کرد: شرکت بازرگانی سایه اسکو از شرکت‌های مشارکتی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با ذخیره و بسته‌بندی ۱۰ هزار تن انواع میوه و صیفی‌جات و صادرات بیش از ۱۲۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی به کشورهای روسیه، آذربایجان، عراق و پاکستان از کشاورزان و باغداران منطقه ارسباران در استان آذربایجان غربی پشتیبانی می‌کند.
به گفته معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، فعالیت‌های این شرکت مشارکتی بنیاد باعث ایجاد ۳۳۵ شغل مستقیم و غیرمستقیم در منطقه ارسباران شده است.
جوهری خاطرنشان کرد: این شرکت مشارکتی از سال گذشته در زمینی به متراژ بیش از ۱۰ هزار مترمربع و با مشارکت بنیاد برکت در شهرک صنعتی بیلوردی هریس منطقه ارسباران آغاز به فعالیت نموده است.
وی افزود: شرکت مشارکتی بنیاد برکت با فعالیت در بخش حمل و نقل و برداشت و بسته‌بندی انواع میوه و صیفی‌جات، علاوه بر اشتغال‌زایی برای ۳۵ نفر به طور مستقیم و ۳۰۰ نفر به شکل غیرمستقیم، امکان ذخیره‌سازی و صادرات محصولات کشاورزی و باغی را به کشورهای همسایه فرآهم آورده است.
معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت اظهار داشت: این شرکت با داشتن کادری مجرب و با آموزش‌های لازم در ارتباط با ارتقای سطح بسته‌بندی محصولات باغی و رعایت چهارچوب‌های استاندارد صادراتی نقش به‌سزایی در حوزه بسته‌بندی محصولات به صورت ارگانیک در منطقه ایفا نموده است.
جوهری خاطرنشان کرد: شرکت مشارکتی بنیاد برکت توانسته است با خرید خرد و مستقیم محصول نهایی در منطقه ارسباران با جامعه هدف ۲۰۰ نفره از کشاورزان و ذخیره و بسته‌بندی به میزان یک میلیون و ۲۰۴ تن، انواع محصولات کشاورزی را به کشورهای روسیه، پاکستان، عراق و آذربایجان در سال گذشته صادر نماید.
وی تصریح کرد: این شرکت همچنین در راستای اهداف مدیریت زنجیره تامین محصولات فوق‌الذکر، آمادگی لازم در جهت توسعه طرح و ایجاد اشتغال جدید به میزان ۱۵۰ نفر را با ایجاد واحد تولید پوره انواع میوه به صورت اسپتیک دارا است.
جوهری با اشاره به این‌که مدل اشتغال‌زایی بنگاه‌محور یکی از روش‌های بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم است، گفت: در این مدل، اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاه‌های اقتصادی دنبال می‌شود.
وی ادامه داد: بنیاد برکت از سال ۱۳۸۷ اقدام به مشارکت با بنگاه‌های اقتصادی در قالب طرح اشتغال‌زایی بنگاه‌محور کرده و تا به امروز با ۳۵۰ شرکت مشارکت داشته که از ۲۵۰ شرکت خارج شده است.
معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: ۹ شرکت مشارکتی بنیاد برکت در زمینه صادرات محصولات‌شان فعال هستند و تا به امروز موفق به صادرات تولیدات خود همچون شمش روی، کاغذ کارتن، شیشه سکوریت، سیم و کابل، کلید و پریز، خرما، ماهی و میگو، تخم مرغ، محصولات کشاورزی و ... به کشورهای مقصد از جمله ترکیه، روسیه، چین، هنگ‌کنگ، تایلند، ترکمنستان، افغانستان، عراق و امارات شده‌اند.
این بنیاد در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر پرهیز از تصدی‌گری، پس از به ثبات رسیدن و سودهی بنگاه‌های اقتصادی مشارکتی، از آن‌ها خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار می‌کند. بر این اساس، بنیاد برکت تا به امروز از مجموع ۳۵۰ شرکتی که با آن‌ها مشارکت داشته، از ۲۵۰ شرکت خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد برکت شرکت مشارکتی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام کشورهای همسایه بنگاه های اقتصادی منطقه ارسباران مشارکت داشته انواع میوه اشتغال زایی شرکت مشارکت بسته بندی تا به امروز ۳۵۰ شرکت ۱۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.   به گزارش خبرآنلاین، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل 5 میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.   وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.   سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به 5 میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.   بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.   وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال